Samsung Ecobubble Reparatie

Samsung Ecobubble

Samsung printplaat reparatie

Heeft u ook een Samsung Ecobubble die zijn programma’s regelmatig niet af maakt? Of stopt als er nog 5-10 minuten over zijn en/of niet wil centrifugeren? Trommel die niet meer wilt draaien?

Dan heeft uw Samsung Ecobubble waarschijnlijk last van een printplaat waar de solderingen van scheuren.

Soldeerpunten gescheurd

Kwaliteit tin van Samsung

Nu ik al meerdere Samsung Ecobubbles heb gerepareerd en gezien heb wat voor tin Samsung gebruikt, is het me geen wonder dat deze machine’s na verloop van tijd sneuvelen. Als ik de huidige punten van met mijn soldeerbout verwarm, knettert de tin en spat uiteen als het uithard na het weghalen van de soldeerbout. Hierdoor ontstaan die droge soldeerpunten. Zie ook mijn blog voor foto’s van deze soldeerpunten.

Reparatie

Door de tin die Samsung gebruikt ben ik genoodzaakt de tin van Samsung te verwijderen met de desoldeerpomp of desoldeerlint. Hierna voeg ik weer nieuwe tin toe en deze knettert niet. Hierdoor krijgen we een mooi resultaat en een goede hechting.

Keet Support heeft al meerdere Samsung Ecobubble wasmachines gerepareerd door de soldeerpunten opnieuw te solderen. Hierdoor gaat de machine weer jaren mee.

Demonteren printplaat voor opsturen of langsbrengen bij Keet Support

Aan de achterkant van de wasmachine kunt u de deksel met twee schroeven losmaken. Boven de trommel bevind zich een witte box met een printplaat. Deze printplaat kunt u opsturen of langsbrengen. Reparatie is 60 euro.

Tegen mijn (half)uur tarief kan ik de printplaat ook bij u demonteren en repareren.

Modellen die dit eufel mogelijk hebben: WW80K7605O, WWF1124ZAC, WD70K5B00, WF70F5E5P4W, WF70F5EBP4W, WF70F5E5P4W, WF70F5E5P4W/EN, WF70F5E3P4W, WW80K6604QW, WW80H7600E. WF80F5E2W4W/EU, WF70F5EBP4W/EN, WF91f5EBP4W/EN, WF80F5EBP4W, WF70F5E5P4W/EN

Reviews:


Printplaat van Samsung Ecobubble

Bekijk ook mijn blog over deze reparatie

Wilt u zien wat er precies defect is aan de printplaat van uw wasmachine? Lees dan mijn blog

Chat openen
Hoi, welkom op mijn website. Kijk gerust even rond en als u vragen hebt dan hoor ik het graag.