Soldeer service (ook voor SMD/micro solderen)

Hulp nodig met solderen? Of zelf geen soldeerbout?
Bij Keet Support hebben we wel het benodigde gereedschap voor SMD/micro solderen. Daarom bieden wij u een soldeer service. U kunt bij mij terecht voor moederbord reparatie en printplaat reparatie.

Ook voor:

  • Reparatie van computer of laptop.
  • Reparatie van Nintendo Switch, Steam Deck of andere spelcomputers.
  • USB-C of HDMI reparatie.
  • PCB reparatie.
  • Recappen van Retro Consoles.
  • Andere Retro Console modificaties* (geen CFW)

Tarief: zie de tarieven pagina.

Soldeer service van Sander Keet

Zelf handig, maar te klein om te solderen?

Bent u zelf redelijk handig? Maar is het te klein voor u om met het blote oog te solderen? Dankzij de microscoop kan ik tot een halve milimeter goed ziet wat ik soldeer.

Al uitgezocht wat er defect is? Helemaal top!

Ik krijg ook veel aanvragen van klanten die zelf al uitgezocht hebben wat er defect is op het moederbord, maar het niet willen of zelf kunnen repareren. Heb je zelf al uitgezocht wat er defect is? Zoals bij een Synology DS1515 die niet boot door een defecte transistor. Dan kun je contact met me opnemen. We kunnen dan samen uitzoeken wat er moet gebeuren aan de printplaat.

Voordeel is, wat u zelf onderzocht heeft, hoef ik niet meer uit te zoeken. Dat scheelt mij werk, dus u aan reparatiekosten. Veel kleine soldeer reparaties kan ik al doen binnen een half tot 1 uur. Daardoor kunt u al vanaf € 40,- uw printplaat al laten repareren. Een vereiste is natuurlijk wel dat u het moederbord kaal aanlever, zodat ik het moederbord niet meer hoef uit te bouwen.

Chat openen
Hoi, welkom op mijn website. Kijk gerust even rond en als u vragen hebt dan hoor ik het graag.