Panasonic 3DO naar 220v ombouwen

Deze Japanse Panasonic 3DO FZ-1 werkt op 110v. Dat werkt natuurlijk niet op onze 220v die uit het stopcontact komt. Dit is makkelijk op te lossen door een adapter te gebruiken, zoals deze. Maar dit is niet de meest fraaie oplossing.

Het mooiste is om de interne transformator te vervangen en de 110v stekker te vervangen door een euro stekker.

Vervangen transformator in de 3DO

Ik ga nu de Panasonic 3DO van 110v naar 220v ombouwen. Ik heb de 110v transformator vervangen door een FD6-16. Deze geeft netjes 16-19V output wat de 3DO aankan. Als je dit zelf gaat doen, lees dan goed de specsheet door die bij de transformator geleverd wordt. Hier staat in welke pinnen je moet doorverbinden voor 220 volt.

Transformator vervangen 3DO
3DO op 240v

Recap

Bekijk ook mijn andere blog over het recap proces van de Panasonic 3DO spelcomputer.

Keet Support

Wil jij ook je transformator laten vervangen door Keet Support? Voor € 60,- excl. materiaal kan ik jouw Panasonic 3DO ombouwen van 110v naar 220v. Neem contact op via e-mail of Whatsapp.

Chat openen
Hoi, welkom op mijn website. Kijk gerust even rond en als u vragen hebt dan hoor ik het graag.