Adguard Home

Wat is Adguard Home ?

Adguard Home is een netwerkwijde adblocker. Hiermee worden veel internetlinks geblokkeerd zodat u niet op phising, malware of tracking sites terecht komt.

Adguard Home dashboard

Blocklists

Om phising, malware, tracking en advertenties te kunnen blokkeren gebruikt Adguard Home zogenaamde blocklists. In deze lijst staan domeinnamen die bovenstaande bevatten. Bij het gebruik van teveel blocklists kan je het internet zover blokkeren dat je teveel legitieme sites blokkeert. Het is dus de kunst om precies de juiste lijsten te gebruiken. Dit wordt in de wereld van blocklists ookwel “wife/girlfriend proof” genoemd.

Blokkeren van bepaalde diensten

U kunt ook bepaalde diensten blokkeren op een tijdschema. U kunt bijvoorbeeld Netflix en/of Youtube blokkeren van 22.00 tot 07.00.

Adguard Home blokkeren van bepaalde diensten
Adguard Home blokkeren van bepaalde diensten deel 2

Keet Support

Wilt u graag gebruik maken van een adblocker in uw netwerk? Maar weet u niet hoe het moet installeren of onderhouden? Keet Support kan Adguard Home op uw hardware installeren of u kunt gebruik maken van mijn dienst met hardware en installatie.
Bij Keet Support krijgt u ook een VPN voor toegang tot uw thuisnetwerk en adblocker onderweg via 4g en 5g! Hierdoor maakt uw smartphone onderweg ook gebruik van de adblocker en worden advertenties, phising, malware ook in apps geblokkeerd.

Chat openen
Hoi, welkom op mijn website. Kijk gerust even rond en als u vragen hebt dan hoor ik het graag.