De wegwerpmaatschappij

Bij VPRO Tegenlicht hebben ze een interessante aflevering over wat er gebeurt met de spullen die we weggooien:

De video bespreekt de problemen van de wegwerpmaatschappij en e-waste. In onze samenleving worden veel elektronische apparaten snel afgedankt en weggegooid, wat bijdraagt aan milieuproblemen en verspilling van waardevolle grondstoffen.

Dit benadrukt het belang van recycling en het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten. Elk gerepareerd apparaat is een overwinning voor het milieu. Het betekent minder elektronisch afval dat onze stortplaatsen vult, minder kostbare grondstoffen die worden verspild, en minder schadelijke chemicaliën die in de natuur terechtkomen.

Heeft u ook een apparaat wat het niet meer doet of deels niet meer werkt?

Bel Keet Support of stuur een Whatsapp naar 0620303735

Chat openen
Hoi, welkom op mijn website. Kijk gerust even rond en als u vragen hebt dan hoor ik het graag.